Loading...

Sharing is caring!

Loading...

Seorang Bayi Di Thailand Lepas Lahir Dah Kacak Sampai Mencairkan Hati Banyak Gadis. Foto Ibu Bayi Itu Terbongkar.. Patutlah Bayinya tu Kacak Sangat.

Sesetengah orang adalah kacak sejak dilahirkan, ada juga sesetengah orang menjadi kacak kalau pandai berpakaian yang fashion dan buat style rambut yang cantik.

Seorang bayi lelaki yang dilahirkan di Thailand beberapa lama dahulu, walaupun dia telah dilahirkan lebih awal dari tarikh yang sepatutnya, beratnya hanya 1900 gram. Tetapi wajahnya yang kacak buat semua orang terkejut!

Pada mulanya, ibu hanya berkongsi foto-foto mata anaknya yang tertutup, namun keningnya yang tebal dan hidung yang cantik segera menarik perhatian rata-rata netizens.

Semua orang memuji bayi tersebut kerana kelihatan kacak, ada juga netizen yang berpendapat bahawa rupa bayi tersebut nampak seperti pelakon Hollywood Rob Pattinson, kacak habis.

Untuk memenuhi kehendak netizens, ibu tersebut tidak lama kemudian muat naik gambar anaknya yang membuka mata, yang buat semua orang rasa jerit, kerana mata itu besar dan cantik.

Ini juga menyebabkan selalunya ada ejen tempatan untuk meneroka bayi lelaki itu sebagai bintang kanak-kanak, tetapi ibu itu berkata bahawa dia berharap anaknya akan membesar seperti anak-anak biasa yang lain.

Selepas melihat foto, banyak orang dapati bahawa ibunya juga cantik dan mempunyai mata yang besar. Tidak hairanlah anaknya boleh menjadi begitu kacak apabila dilahirkan!

Jangan lupa kongsi dan biar kawan-kawan anda melihatnya.

Sumber:dharian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here