Loading...

Sharing is caring!

Loading...

Tak patut ada dalam gambar – Netizen Cari Akak Yang Tudung Merah Yang Spoil Gambar Wedding Elfira Loy

Makcik bawang sekalian yang follow up kisah artis pasti alert yang semalam telah berlangsungnya majlis pernikahan Elfira Loy dengan pasangannya, Faris Khairol Anuar.

Timeline korang pastinya penuh dengan gambar pasangan manis ini yang nampak perfect dalam setiap gambar. Tapi sempurna macam mana pun gambar yang diambil jurugambar wedding Elfira ni, ada jugak netizen yang tak puas hati.
“Aku rasa akak tudung merah tu tak patut ada kat situ”

Menerusi perkongsian di Twitter, gambar seorang wanita bertudung merah jadi perbualan hangat netizen sebab dia dikatakan ‘tak patut’ ada di majlis tersebut kerana pakaiannya yang tak kena tema.

Disebabkan wanita bertudung merah ni kerap muncul dalam gambar-gambar wedding Elfira, ramai yang cakap dia ni macam ‘bagi spoil’ gambar je. Aduhai!

Sumber: Twitter
“Cari siapa akak tudung merah!”

Bila dah banyak kali muncul dalam gambar wedding Elfira, rasa ingin tahu netizen mulalah membuak-buak nak tahu siapakah si tudung merah tu.

Macam manapun admin ada buat sikit research dan dapat tahu rupanya gadis bertudung merah ni adalah coordinator bagi wedding ElFaris. Orangnya sweet je dan dah banyak kali terlibat dalam uruskan macam-macam jenis majlis.

Sumber: Instagram

Admin harap korang janganlah kecam akak ni sebab kalau tanpa dia di majlis semalam, maybe ia taklah selancar dan seindah yang korang nampak kat gambar dan video. Peace ye gaiss!

Sumber: CST Production

Tak sabar nak tengok majlis resepsi ElFaris nanti. Mesti lagi gempak kan??Terima Kasih!

Sumber: Lobakmerah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here